Vakantiehuis voor groepen, 6 kamers, 3 badkamers

Dit grote vakantiehuis voor groepen bevindt zich aan de rand van een typisch dorpje van de Combrailles, met alle voorzieningen: bakker, kruidenier, bar/restaurant, apotheek, kapper...

 

Op het gelijkvloers vind je een inkomhal met vestiaire, toilet, een grote woonkamer met houtkachel, een leefkeuken met alle gemakken voorzien voor 15 personen.

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 tweepersoonskamers, 2 badkamers met inloopdouches, een apart toilet. 

Op de zolder zijn er 2 grote slaapkamers, met respectievelijk 3 en 4 eenpersoonsbedden, een toilet en een badkamer met ligbad. 

 

 

Een lommerrijk terras bereikbaar vanuit de woonkamer en vanuit de keuken, geeft op de tuin van 3000m², met een speelpleintje voor de kinderen (schommel, glijbaan, speelhuisje), een verwarmd zwembad (zomer). Het grootste deel van het terrein is vlak en dus ideaal voor voetbal, kubb, pétanque...

 

De veiligheid van de kinderen is gegarandeerd: de tuin in volledig omheind met een hekje dat op slot kan, voor de hoofdingang van het huis is een voortuintje, van de straat gescheiden met een muur en een poortje. In huis zijn de trappen gesecuriseerd met hekjes.